Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Budmat Europa Sud
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tigla metalica, profilul Wenus
Brand
Wenus
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tigla metalica WENUS - Informatii suplimentare si comenzi la tel. 0238 711 159

Profilul Wenus se distinge prin linia eleganta si ondulatia inalta. Profilara originala tip Wenus are la baza un procedeu tehnologic inovator, care garanteaza o exceptionala rezistenta la conditiile tehnologice. Folosind ca materie prima otelul suedez Prelaq, profilul Wenus este disponibil intr-o gama larga de culori.

Caracteristici tehnice:
Latime: 1102 mm
Latime utila: 1000 mm
Lungime modul: 400 mm
Inaltime profil: 63 mm
Lungime panou: 1305-6505 mm

Accesoriile sau elementele de finisaj Accesoriile pentru montajul tiglei metalice sunt confectionate din acelasi material cu tigla metalica si sunt disponibile la dimensiuni standard si in aceleasi culori cu profilele tiglei metalice.

Procesul de fabricare a panourilor metalice Bud Mat are la baza tabla din otel de inalta calitate, cu o grosime de 0.5 mm. Aceasta este acoperita la temperaturi inalte cu un strat de zinc de 275g/mp cu o grosime de 20 μm. Acoperirea cu zinc garanteaza protectia efectiva impotriva umezelii, aciditatii si coroziunii, chiar si in sectiunea taiata, datorita protectiei electrolitice.

Apoi s-a aplicat un strat de pasivizare si un strat primer care contine granule polimerice pentru protectie impotriva zgarieturilor si a actiunilor mecanice daunatoare. La sfarsit s-a aplicat la partea superioara un strat de poliester de mat sau lucios in diverse culori in grosime de 27μm, iar la interior un lac protector. Mostre din produsul finit au fost supuse testelor de laborator dar si actiunii indelungate a factorilor agresivi de mediu din Scandinavia si America de Nord.

Folosirea utilajelor si tehnologiilor moderne ne permite sa obtinem un acoperis de o calitate superioara, certificata de institute de specialitate: ITB (Building Research Institute), TÜV.
Din Gura in Gura